ivankor
Новичок
|
|
« Ответ #30 : 01 Апреля 2012, 13:24:56 » |
|
Тат шош складного такого ? ми ж усi пiслярадянськi люди трэба спочатку обнюхатись а потiм спiлкуватися. what here the difficult ? all of us poslesovtsky people at first it is necessary to be sniffed and then to talk
А на російській до купи?
|
|
|
|
|
|
|
Дед Мазай
|
|
« Ответ #31 : 01 Апреля 2012, 13:25:43 » |
|
пiслярадянськi Это да, мы такие, хоть и слово как то не очень)))) Шучу!!! Писляраданьски эт очень даже неплохо :D
|
|
|
|
Лучше переспать, чем недоесть...
|
|
|
ivankor
Новичок
|
|
« Ответ #32 : 01 Апреля 2012, 13:31:48 » |
|
пiслярадянськi Это да, мы такие, хоть и слово как то не очень)))) Шучу!!! Писляраданьски эт очень даже неплохо :D всі з одного кубла повиходили, що тут вже зробиш
|
|
|
|
|
|
|
vuyko
Новичок
Слава Україні
|
|
« Ответ #33 : 01 Апреля 2012, 13:32:23 » |
|
Не плохо тiм кому в пicлярадянствi жити краще
|
|
|
|
|
|
|
YuraS
Новичок
Тиран и сумасброд
|
|
« Ответ #34 : 01 Апреля 2012, 13:36:17 » |
|
Тат шош складного такого ? ми ж усi пiслярадянськi люди трэба спочатку обнюхатись а потiм спiлкуватися. what here the difficult ? all of us poslesovtsky people at first it is necessary to be sniffed and then to talk
Вуйку, не треба ото так перейматися, ваша англійська гірше за російську А вообще-то, хотя бы поверхностное знание 3-4 языков, кроме родного, естественно - это нормально, точно вам говорю
|
|
|
|
They've killed Kenny! ---------------------------------------------- An armed society is a polite society (c) Robert A. Heinlein, 1942 We, meanies, only take NO for an answer! (c) "YS" by Beatles
|
|
|
МАТРОСКИН
|
|
« Ответ #35 : 01 Апреля 2012, 13:40:02 » |
|
Украине с этим повезло больше, там рядом языки примерно одной группы. А я вот башкирского и татарского не знаю совсем. Я думаю мы еще один язык всем клубом освоим, и будем на соревах вести двойной протокол.
|
|
|
|
Не стреляйте в пианиста... Координаты в профиле.
|
|
|
ivankor
Новичок
|
|
« Ответ #36 : 01 Апреля 2012, 13:50:47 » |
|
Украине с этим повезло больше, там рядом языки примерно одной группы. А я вот башкирского и татарского не знаю совсем. Я думаю мы еще один язык всем клубом освоим, и будем на соревах вести двойной протокол. Не переймайся, деякі слова з татарської дуже прочно сидять у наших мовах А може й прийдеться протокол вести на двух мовах, якщо до вас хтось з наших завітає, або ві до нас приїздити. Підрахувати очкі )
|
|
|
|
|
|
|
Odessitka
|
|
« Ответ #37 : 01 Апреля 2012, 14:02:33 » |
|
Украине с этим повезло больше, там рядом языки примерно одной группы. А я вот башкирского и татарского не знаю совсем. Я думаю мы еще один язык всем клубом освоим, и будем на соревах вести двойной протокол. Не переймайся, деякі слова з татарської дуже прочно сидять у наших мовах А може й прийдеться протокол вести на двух мовах, якщо до вас хтось з наших завітає, або ві до нас приїздити. Підрахувати очкі ) Иванкор, ты уже забыл о підрахуй?)))) не надо .........))
|
|
|
|
Девочка, которая всегда дает себе хорошие советы, но следует им не часто.
|
|
|
ivankor
Новичок
|
|
« Ответ #38 : 01 Апреля 2012, 14:09:54 » |
|
О, ще наші підтягнулися А що з "підрахуєм"? Якщо попросять той і підрахуємо, чого ж не підрахувати?
|
|
|
|
|
|
|
Odessitka
|
|
« Ответ #39 : 01 Апреля 2012, 14:12:15 » |
|
ну мне трудно понять откуда ті,но явно не из Одесси))) Иначе знал бы лозунг времен выборов "Кивалов, підрахуй"!
|
|
|
|
Девочка, которая всегда дает себе хорошие советы, но следует им не часто.
|
|
|
YuraS
Новичок
Тиран и сумасброд
|
|
« Ответ #40 : 01 Апреля 2012, 14:16:19 » |
|
Так, так, і не треба робити велики очі, коли судді хтось каже "Будь ласка, підрахуй!" В нас це не образа, якщо не на виборах
|
|
|
|
They've killed Kenny! ---------------------------------------------- An armed society is a polite society (c) Robert A. Heinlein, 1942 We, meanies, only take NO for an answer! (c) "YS" by Beatles
|
|
|
ivankor
Новичок
|
|
« Ответ #41 : 01 Апреля 2012, 14:19:24 » |
|
Ну так...може й хто і скаже - "від підрахуя чую" А взагалі звичайне слово
|
|
|
|
|
|
|
Yuretz
Новичок
|
|
« Ответ #42 : 01 Апреля 2012, 14:22:24 » |
|
Дуже добре що хобi єднає те, що розєднали наші політики. Велком ту Юкрейн браття !!!
|
|
|
|
|
|
|
Sovenok
|
|
« Ответ #43 : 01 Апреля 2012, 14:24:43 » |
|
Так, проспалась и ничего не пропало. Кроме смайлов. Так таки к нам?!
|
|
|
|
Перед прочтением сьесть!
|
|
|
МАТРОСКИН
|
|
« Ответ #44 : 01 Апреля 2012, 14:37:05 » |
|
от Урала до Карпат - пусть стрелки стеной стоят.
|
|
|
|
Не стреляйте в пианиста... Координаты в профиле.
|
|
|
Уральский региональный стрелковый клуб
|
|
|
|
|
|
|
|